Mamma till Emilia

White and blue

Något som jag kommer tycker är superfint är blått! Den blåblommiga hoodien ska klickas hem till Emilia, älskar allt med den, blommiga mönstret, spetsdetaljerna och volangen, materiell kärlek (från next)

Den här fina toppen ska också klickas hem!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Tack för hjälpen :) jag tog 80 och 86 på byxorna. Så det borde passa bra eftersom hon är lite längre än Emilia.

    1. sandramaler

      Hoppas dom blir bra =) så att det inte är jag som är helt ute och cyklar haha. Men sen som sagt kan det ju alltid skilja från byxa till byxa också. Kram!

    1. sandramaler

      Tog strl 74, tycker att leggingsarna och dom klänningar som jag beställt känns lite mindre i strl än vanligt, då Emilia är ca 65 cm lång och leggingsarna sitter ändå hyffsat bra på henne, klänningarna är fortfarande stora men dom känns mer som strl 68 tror jag. Det är svårt, men om jag jämför med Newbie klännigarna så är Newbie ca 4-5 cm längre än Zara klänningarna (strl 74)

  2. Therese

    Hej, såg att du tidigare beställt kläder från Zara. Tänkte beställa lite till min dotter men är osäker på storlek. Är barnkläder från Zara små i storleken? vad har du tagit för storlek ?

    1. sandramaler

      Therese: Hej :) Ja precis, förutom ett par jeans som jag beställt till Emilia därifrån så kan jag tycka att dom är lite små i strl, i alla fall det jag beställt. Har gjort 2 nya beställningar därifrån som kommer komma nästa vecka, klänningar, leggings och byxor. Ska kolla hur dom är i strl sen kan jag återkomma igen

    1. sandramaler

      Shura: I dont know, I dont even think we have pictures all togheter, because either it’s he that take the picture or I. Sad but true =( Now when you say it we really have to take photos togheter haha =)

stats